Valmentajat

Mikko Myllykoski

Isojen Poikien Kiekkokoulun GM, founder

Reilut 500 ottelua jääkiekon SM-liigassa vuosina 1993-2005. Junnuvalmentajana vuodesta 2010. Isojen Poikien Kiekkokoulun puuhamies.

Valmennuksesta sanottu:
“Meillä on parhaat koutsit (Kapa, Myli, Cami). Hienoa kun treenataan terän käyttöä ja muitakin asioita, joita kukaan ei osaisi itsekseen treenata. En osaa kaivata mitään enemmän. Luotan, että treeneissä tehdään oikeita asioita.”

Aikuisten kiekkokoulussa opit jääkiekon perustaitojen eli luistelun, syöttämisen sekä laukomisen lisäksi ymmärtämään jääkiekkoa harrastuksena. Tervtuloa mukaan!


Vuotta Isojen Poikien päävalmentajana.


Pelattua Liiga-ottelua.

yli

Vuotta jääkiekkoammattilaisena.

Pekka Saravo

Isojen Poikien Kiekkokoulu, Päävalmentaja (Tampere)

702 ottelua jääkiekon SM-liigassa 2000-2017. Suomen A-maajoukkueessa otteluja vuosina 2003-2008 lähes 100 ottelua.

Pekasta Sanottua:
“Kivaa, että tällainen saatiin Tampereellekin! Harjoitukset ovat olleet mielekkäitä ja porukassa oli hyvä tsemppihenki. Peksi on rento ja kannustava. Jaksaa neuvoa vasta-alkajia kärsivällisesti"

Nyt kun katsoo lajia toisesta vinkkelistä on huomannut etteivät kaikki asiat todella ole helppoja, vaan niihin oppimiseen täytyy käyttää aikaa. Lajitekniikan ja osaamisen yläpuolella kiekkokoulussa on kuitenkin hauskanpito ja jääkiekosta yhdessä nauttiminen. Isojen Poikien KiekkoKoulu sopii kaikenlaisille miehille. Tampereen kiekkokoulussa on ollut mukana oli osallistujia kaksikymppisestä aina 60 ikävuoteen asti.


Vuotta Isojen Poikien päävalmentajana.


Pelattua Liiga-ottelua.


Suomenmestaruutta

Kapa Miettinen

Isojen Poikien Kiekkokoulu, valmentaja

Valmentanut nuoria ja aikuisia vuodesta 1995. Suomen Jääkiekkoliiton taitovalmentajana Vantaalla vuodesta 2013.

Kapasta sanottua:
“Luistelun kehitys ollut nopeaa, Kapan vetämät treenit olivat superia. Treenit olivat selkeästi organisoituja ja ajankäyttö tehokasta.

Saat Isojen Poikien Kiekkokoulusta työkaluja vaikkapa omien urheilevien lasten tueksi. Lajitekniikan lisäksi tarjoamme Kiekkokoulussa vinkkejä myös oheisharjoitteluun, kehonhuoltoon sekä terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. Myös personal trainer-palvelut yksityisharjoitteluun tai pienryhmille ovat mahdollisia.


Vuotta Isojen Poikien valmentajana.

yli

Vuotta valmentajana


vuotta taitovalmentajana

Camilo Miettinen

Isojen Poikien Kiekkokoulu, valmentaja

Liigassa Espoon Bluesia ja TPS:ää edustanut ”Cami” on Blues-ikoni joka tänä päivänä häärii Junnukoutsina sekä Isojen Poikien valmentajana Espoossa.

Camilosta sanottua:
“Teette meidän toivottomien tapausten kanssa kovaa työtä vaikka kuviot ei aina onnistu kuten olette ajatelleet. Harjoitteista on meille treenajille hyötyä ja tämä on myös hauskaa. Camin vetämät treenit ovat myös parantaneet omaa pelaamista.”

Moni Kiekkokoulussa käynyton saattanut lapsuudessaan harrastaa jääkiekkoa, mutta jättänyt harrastuksen. Mukan on mysö kiekkokoululaisia joille kipinä jääkiekkoon on synttynyt lapsen harrastuksen kautta tai vaikka penkkiurheilun kautta. Olipa innoituksesi lähde jääkiekkoon mikä hyvänsä, tarjoaa Isojen Poikien Kiekkokoulu mahdollisuuden aloittaa kiekkoilu ikään tai tasoon katsomatta.


Vuotta Isojen Poikien valmentajana.


Pelattua Liiga-ottelua.

yli

Vuotta jääkiekkoammattilaisena.

Jari Mannila

Isojen Poikien Kiekkokoulu, valmentaja (Turku)

Liigassa SaiPaa edustanut ja Mestiksen kautta Suomen Turkuun kotiutunut Jari toimii Isojen Poikien Kiekkokoulun Turun alueen päävalmentajana.

“Jari: "Urheilu on hieno asia ja urheilu on jokaisen oikeus, urheilit sitten itse tai seuraat urheilua katsomosta käsin. Toivon kaikille hienoja hetkiä urheilun parissa.”

Kiekkokoulu on oiva tapa tutustua jääkiekkoon aikuisella iällä. Kiekkokoulussa moni oivaltaa, että se mikä näyttää kentän laidalta helpolta vaatii paljon toistoja jäällä onnistuakseen. Kiekkokoulussa on ilo nähdä miten vanhanakin oppii uusia temppuja ja innostuu harjoittelemaan. Mukaan pääset taitotasosi jääkiekossa millainen tahansa. Tervetuloa IPKK - Turkuun!


Vuotta Isojen Poikien valmentajana.


valmentajana

yli

Vuotta jääkiekkoammattilaisena.